JOULU MENU 2017

Pikkujoulumenu kokonaisuuteen sisältyy alkupala meze lautanen sekä valinnan mukaan

jälkiruoka :baklava, uunihalva tai suklaakakku.

       

MENU I 

Uunilammas - Firinda kuzu 

Uunissa haudutettua, punaviinissä marinoitua lampaanpaistia

yrttipunaviini kastikkeessa. Tarjotaan grillattujen

kasvisten, cacikin ja talon lohkoperunoiden kera.  | GL, voidaan valmistaa laktoosittomana

36,90€

MENU II

Kanarintafile Vuohenjuustolla

Grillattua Kananrintafilettä . Tarjotaan mustaherukkakastikkeen,

tuoreiden kasvisten ja talon lohkoperunoiden kera. | GL, VL

35,90€  

MENU III

Lohi fetakastikkeessa- somon Balik

Pariloitua lohta. Tarjotaan fetakastikkeen, 

grillattujen kasvisten ja talon lohkoperunoiden kera. I GL

35,90€

MENU IV

Turkkilainen kasvislautanen

Anatolialaiseen tapaan täytettyä munakoisoa.

Käsintehtyjä viininlehtikääryleitä, kasvispihviä, cacik kastiketta,

halloum juustoa ja runsaasti salaattia. Lisäkkeena riisi.

35,90€  | GL, voidaan valmistaa laktoosittomana

MENU V

Naudan Sisäfilepihvi Hagia Special

Grillattua naudan sisäfilettä (180 g) yrttipunaviinikastikkeella.

Tarjotaan kasvisten ja talon lohkoperunoiden kera.

46€ | GL, Laktoositon

Meze lautanen

Alkupala meze sisältäen humus, babaganus, tulinen ezme, cacik,

munakoisosalaatti, halloumijuustoa sekä oliiveja.

Tarjotaan tuoreen lavas-leivän kera.

Voidaan valmistaa gluteenittomana tai laktoosittomana.

 

Jälkiruuat Baklava

Lehtitaikinasta tehty siirapilla kostutettu saksanpähkinäherkku.

Tarjotaan vaniljajäätelön ja suklaakastikkeen kera. | VL

Talon suklaakakku

Tummasta suklaasta valmistettu kakku

suklaakastikkeen ja kermavaahdon kera.

Uuni halva

Seesaminsiemenistä valmistettu perinteinen

turkkilainen herkku. Tarjotaan vaniljajäätelön kera.  | VL

Kaikki annokset voidaan valmistaa laktoosittomina ja gluteenittomina. 

Ryhmiltä toivomme ennakkotilausta paria päivää aiemmin valitsemistanne annoksista sekä erikoisruokavalio toiveista.