PIKKUJOULUMENU 2018 (1.10.2018 - 30.1.2019)

Pikkujoulumenu kokonaisuuteen sisältyy alkupalaksi meze lautanen,  sekä valinnan mukaan

Jälkiruoaksi baklava tai suklaakakku.

       

 

Meze lautanen

Alkupala meze sisältäen humus, babaganus, tulinen ezme, cacik,

munakoisosalaatti, halloumijuustoa sekä oliiveja. 

Tarjotaan tuoreen lavas-leivän kera.  

 

 

MENU I 

Uunilammas - Firinda kuzu 

Uunissa haudutettua, punaviinissä marinoitua lampaanpaistia

yrttipunaviini kastikkeessa. Tarjotaan grillattujen

kasvisten, cacikin ja talon lohkoperunoiden kera.  | GL 

36,60€

 

MENU II

Kanarintafile Vuohenjuustolla 

Grillattua Kananrintafilettä . Tarjotaan mustaherukkakastikkeen,

tuoreiden kasvisten ja talon lohkoperunoiden kera. | GL, VL

36,90€  

 

MENU III 

Lohi fetakastikkeessa- somon Balik

Pariloitua lohta. Tarjotaan fetakastikkeen, 

grillattujen kasvisten ja talon lohkoperunoiden kera. I GL

35,90€

 

MENU IV 

Pyörtynyt Imaami - Imam Bayildi 

Anatolialaiseen tapaan täytettyä munakoisoa.

Käsintehtyjä viininlehtikääryleitä, kasvispihviä, cacik kastiketta,

halloum juustoa ja runsaasti salaattia. Lisäkkeena riisi. I GL

 

MENU V 

Naudan Sisäfilepihvi Hagia Special 

Grillattua naudan sisäfilettä (180 g) yrttipunaviinikastikkeella.

Tarjotaan kasvisten ja talon lohkoperunoiden kera.

46€ | GL  

 

Jälkiruuat

Baklava

Lehtitaikinasta tehty siirapilla kostutettu saksanpähkinäherkku. 

Tarjotaan vaniljajäätelön ja suklaakastikkeen kera. | VL

 

Talon suklaakakku 

Tummasta suklaasta valmistettu kakku 

suklaakastikkeen ja kermavaahdon kera.

 

Kaikki annokset voidaan valmistaa laktoosittomina ja gluteenittomina. 

Ryhmiltä toivomme ennakkotilausta paria päivää aiemmin valitsemistanne annoksista sekä erikoisruokavalio toiveista.