Järjestä tunnelmallinen

Tilaisuus

hagia sofiassa!

Suunnitteilla syntymäpäiväjuhlat, häät, karonkka, pikkujoulut, yrityksen kokous tai muu tilaisuus, jonka haluaisit viettää ainutlaatuisen tunnelmallisessa ympäristössä?
Varaa Hagia Sofiasta oma tila tai koko ravintola tilaisuuttasi varten!
Lähetä meille sähköpostia ravintola@hagiasofia.fi
toiveineen niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Haluatko tehdä vain pöytävarauksen? Varaa pöytä seurueellesi täältä ››

Esimerkkejä tilaisuuksista,
joita Hagia Sofiassa voi järjestää:

Yksityishenkilöille:
Yrityksille:

Miksi järjestää tilaisuus Hagia Sofiassa?

Tunnelmallinen tila 1600–luvun talossa

Hagia Sofia sijaitsee tunnetussa Franzenin talossa, joka on rakennettu alun perin jo 1600–luvulla. Tilat tarjoavat tunnelmallisen ympäristön niin yrityksen tilaisuuksiin kuin yksityishenkilöiden juhliin.

Kabinetti Hagia Sofia
Kaksi yksityistä tilaa huippuluokan äänentoistolla

Voit varata tarpeesi mukaan katutasosta Kabinetti Galatan maksimissaan 11 hengelle tai alakerrasta Kellarikabinetti Mahzenin max 45 hengelle. Molemmista tiloista löytyy laadukas Genelecin äänentoisto, saatavilla myös mikrofoni puheiden pitämistä varten. Kellarikabinetista löytyy lisäksi valkokangas ja videotykki.

Events Image
Ei tilavuokraa & Saatavilla myös aukioloaikojen ulkopuolella

Emme peri erillistä tilavuokraa yksityistilaisuuksista, vaan hinta muodostuu aina ruokailun mukaisesti. Hagia Sofian tilat on varattavissa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Huom! Viikonloppuisin minimiryhmäkoko Kellarikabinettiin on 25 henkilöä aikavälillä 1.9.-30.12.

Ravintola Hagia Sofia Franzen talo Oulu
Keskeinen sijainti ja ilmainen parkki

Ravintola Hagia Sofia on keskeisellä sijainnilla Oulun keskustassa, mutta silti omassa rauhassaan poissa ydinkeskustan metelistä. Ravintolan lähettyvillä on klo 18:00 jälkeen ilmaiset parkkipaikat ja aina maksuttomia kiekkopaikkoja.

WhatsApp Image 2022-01-20 at 17.26.53
Laadukas, aito turkkilainen menu

Käytämme ruokien valmistamiseen aina vain laadukkaimpia raaka-aineita. Kaikki ruokalistamme annokset ovat laktoosittomia ja suurin osa myös gluteenittomia. Suosittelemme yksityistilaisuutta varten Ryhmämenua, mutta räätälöimme annokset tarvittaessa toiveidenne mukaisiksi.

Events Image
Live-musiikkia ja tanssiesityksiä

Hagia Sofia on tunnettu live-musiikista ja tanssiesityksistä. Tulevat esitykset näet sosiaalisen median kanavistamme. Ruokailijat ja yksityistilaisuuden osallistujat pääsevät aina maksutta nauttimaan esityksistä.

Järjestetään yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!

Scroll to Top