Lunch

TYYLIKÄS JA TOIMIVA Á LA CARTE -LOUNAS YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Hagia Sofian herkullinen á la Carte -lounas on saatavilla ennakkovarauksella yrityksille ja ryhmille viikon jokaisena päivänä.

Kokouksen lomassa tai suuremman ryhmän kanssa, Hagia Sofia tarjoaa herkullisen lounaselämyksen Oulun keskustassa. Meillä voit nauttia alkuruoista, pääruoista ja jälkiruoista, jotka tarjoillaan pöytiin. Huomioimme kuitenkin etukäteen ilmoittamanne erityisruokavaliot. Tarjoamme viihtyisän ympäristön ja laadukkaan ruoan keskeisellä sijainnilla, jotta voitte nauttia ruokahetkestä täysin siemauksin.

Tilamme: Voit varata tarpeesi mukaan Franzenin talon katutason kokonaisuudessaan maksimissaan 50 hengelle tai katutasosta kabinetti Galatan 6-11 hengelle tai alakerrasta kellarikabinetti Mahzenin 15-45 hengen ryhmille. Molemmista tiloista löytyy laadukas Genelecin äänentoisto, saatavilla myös mikrofoni puheiden pitämistä varten. Kellarikabinetista löytyy lisäksi valkokangas ja videotykki sekä Galata kabinetista TV; mahdollisuus kytkeä oma äänilähde äänentoistoon.

Olipa kyseessä liikelounas, tiimikokous tai syntymäpäiväjuhlat, Hagia Sofia toivottaa teidät tervetulleiksi lounaalle. Varatkaa pöytä tai kabinettitila ja anna meidän huolehtia ravitsevasta ja maukkaasta lounashetkestänne!

Meiltä voit myös tilata annokset kotiin noudettavaksi tai yrityksille toimitettuna.

Kyselyt varauksille suoraan sähköpostitse: ravintola@hagiasofia.fi tai soittamalla aukioloaikoina: 083110322

Ruokajuomaksi lasi viiniä tai virvokkeita? Katso talon juomavalikoima täältä.

Hyväksymme maksuvälineenä:
Käteinen, pankkikortit, luottokortit, Edenred-, ja Epassi-mobiilimaksusovellukset sekä yrityksille laskutus.

Scroll to Top