Hagia Sofia
Pöytävaraus

Tee pöytävaraus

Lähetä/Send

Tietoa pöytävarauksesta

 

Pöytä on käytettävissä 3 tuntia varauksen alkamisesta. Jos aika tuntuu liian lyhyeltä niin voitte sopia varauksen pidentämisestä ravintolan kanssa etukäteen. 

Pöytävaraukset tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana ennen varauksen alkua. Jos teet pöytävarausta samalle päivälle, pyydämme soittamaan ravintolaamme 08 311 0322. 

Huom! Yli kymmenen hengen varaukset käsitellään ja vahvistetaan erikseen ravintolan myyntipalvelusta sähköpostitse: ravintola@hagiasofia.fi

Varaus- ja peruutusehdot:

Varaus on voimassa ilmoitetulle henkilömäärälle. Ilmoittakaa mahdolliset henkilömäärän muutokset ravintolaan ennen varauksen alkua. 

Varaaja sitoutuu ilmoittamaan lopullisen osallistujamäärän ja mahdolliset erityisruokavaliot viimeistään 2 vrk ennen tilaisuuden alkua. 

Jos ette jostain syystä pääse paikalle, muistathan perua varaukseksi viimeistään 1 vrk ennen varauksen alkua. Varauksen voi perua sähköpostiin saapuneesta vahvistusviestin peruutuslinkistä. 

Huom! Mikäli asiakas ei peruuta varausta aikarajoissa Hagia Sofialla on oikeus periä asiakkaalta ruokailun hintaa vastaava summa. 

Ehdot ovat voimassa toistaiseksi, oikeudet muutoksiin pidätetään.

Voit saapua meille myös ilman pöytävarausta, mutta varsinkin viikonloppuisin pöydät ovat monesti täynnä, joten suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon.

Tervetuloa nauttimaan turkkilaisesta makuelämyksestä!

Onpa kyseessä messut, kokous, vuosijuhlat, karonkka, häät, muistotilaisuus, polttarit tai jokin muu tilaisuus, me autamme sinua järjestämään unohtumattoman illan!
 
Ravintola voidaan tilauksesta vuokrata myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Hagia Sofia Pöytävaraus
Scroll to Top