tilat

Tutustu Hagia Sofian tiloihin

Ravintola Hagia Sofia sijaitsee historiallisessa Franzenin talossa

Kauppaneuvos Johan Franzén rakennutti Franzenin talon vuonna 1829. Talo rakennettiin vain seitsemän vuotta aiemmin Oulun palossa tuhoutuneen rakennuksen kellarimuurien päälle. Paikalla on sijainnut myös triviaalikoulu 1600-luvulla.

Tilamme sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten romanttisiin illallisiin, perhejuhliin, liikekokouksiin ja ystäväporukan tapaamisiin. Voit valita sopivan paikan seuruuellenne eri tilojemme väliltä riippuen seurueesi koosta ja tilaisuutesi luonteesta. Ravintolaamme mahtuu noin 100 henkilöä, katutaso on noin 50 hengelle, yläkerran kabinettitila -Galata 11 hengelle ja kellarikabinettitila -Mahzen noin 45 hengelle. Voit tulla tutustumaan tiloihimme paikan päälle. Erityisen vaikuttava on kellarikerroksen tunnelma, jossa pääset tutustumaan alkuperäisiin kellarimuureihin. Tämä historiallinen ympäristö tarjoaa unohtumattoman tunnelman joka luo täydellisen taustan ikimuistoisille hetkille. Turkkilaisen tunnelman siivittämänä Ravintola Hagia Sofia on toiminut talossa vuodesta 2012 alkaen.  

Ryhmävaraukset; ravintola@hagiasofia.fi 

Tervetuloa maistuvalle makumatkalle välimerelliseen ja aitoon turkkilaiseen keittiöön, historiallisessa talossa!

Tilaa kabinettimenu

Hagia Sofian tilat on varattavissa myös yksityiskäyttöön! Lue lisää yksityistilaisuuden järjestämisestä ja tutustu Kabinettimenuun, joka on saatavilla ryhmille kabinettivarauksien yhteydessä.

Ruokasali

Viihtyisä ruokailuelämys

Hagia Sofian ruokasali tarjoaa viihtyisän elämyksen! Ruokasalissa on useita pöytiä pienemmille 1–8 hengen seurueille. Tarpeen mukaan on myös mahdollisuus yli kymmenen hengen seurueille. Suuremmat (9+) seurueet järjestämme pitkiin pöytiin saapumis järjestyksessä.

Suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon suuremmille seurueille.

kellarikabinetti mahzen

tunnelmaa koko seurueelle

Kellarikabinetti Mahzen sijaitsee alkuperäisten kivimuurien huovissa Franzenin talon ala-kerrassa. Miellyttävät tilat tarjoavat tunnelmaa isommillekin seurueille; tilaan mahtuu maksimissaan jopa 45 henkeä. Kellaritilasta voi varata myös pöytiä vähintään 8 hengen seurueille.

Tilasta löytyy Genelecin äänentoistojärjestelmä, videotykki, valkokangas sekä mikrofoni tapahtumia ja kokouksia varten sekä wc-tilat. 

Tee tavallinen pöytävaraus täältä

Kabinetti Galata

rauhaa ja yksityisyyttä

Kabinetti Galata on katutasolla sijaitseva rauhallinen tila, jossa on enemmän yksityisyyttä ruokasaliin nähden. Kabinetissa on oma ovi, jonka voi sulkea ruokailun ajaksi. Kabinetissa on pitkä pöytä, jonka äärelle mahtuu maksimissaan 11 henkeä kerrallaan. Tilassa on Genelecin äänentoistojärjestelmä ja tarvittaessa saatavilla myös mikrofoni ja näyttö kokouksia varten.

Tee tavallinen pöytävaraus täältä

Scroll to Top