tilat

Tutustu Hagia Sofian tiloihin

Ravintola Hagia Sofia sijaitsee historiallisessa Franzenin talossa

Kauppaneuvos Johan Franzén rakennutti Franzenin talon vuonna 1829. Talo rakennettiin vain seitsemän vuotta aiemmin Oulun palossa tuhoutuneen rakennuksen kellarimuurien päälle. Paikalla on sijainnut myös triviaalikoulu 1600-luvulla.

Olemme pitäneet Franzenin talon rakennuksesta hyvää huolta. Turkkilaisen tunnelman siivittämänä Ravintola Hagia Sofia on sijainnut talossa vuodesta 2012 alkaen. 

Ravintolan uusi omistaja Jonna on pyörittänyt ravintolatoimintaa vuodesta 2020 alkaen “Ravintola HS Oy” alaisena. Olemme kehittäneet toimintaamme palvellaksemme sinua entistä paremmin; Hagia Sofian tilat ovat varattavissa myös yksityiskäyttöön.

Tutustu tiloihin tällä sivulla, varaa yksityistilaisuus tai tee pöytävaraus.

Tervetuloa maistuvalle makumatkalle välimerelliseen ja aitoon turkkilaiseen keittiöön, historiallisessa talossa!

Tilaa kabinettimenu

Hagia Sofian tilat on varattavissa myös yksityiskäyttöön! Lue lisää yksityistilaisuuden järjestämisestä ja tutustu Kabinettimenuun, joka on saatavilla ryhmille kabinettivarauksien yhteydessä.

Ruokasali

Viihtyisä ruokailuelämys

Hagia Sofian ruokasali tarjoaa viihtyisän elämyksen! Ruokasalissa on useita pöytiä pienemmille 2–5 hengen seurueille. Tarpeen mukaan on myös mahdollisuus yli kymmenen hengen seurueille. Isommat (10+) seurueet järjestämme pitkiin pöytiin tulo-/varausjärjestyksessä.

Suosittelemme pöytävarauksen tekoa ennakkoon.

kellarikabinetti mahzen

tunnelmaa koko seurueelle

Kellarikabinetti Mahzen sijaitsee alkuperäisen kivimuurien huovissa Franzenin talon ala-kerrassa. Miellyttävät tilat tarjoavat tunnelmaa isommillekin seurueille; tilaan mahtuu maksimissaan jopa 45 henkeä. Kellaritilasta voi varata myös pöytiä vähintään 8 hengen seurueille.

Tilasta löytyy Genelecin äänentoistojärjestelmä, videotykki, valkokangas sekä mikrofoni tapahtumia ja kokouksia varten. 

Tee tavallinen pöytävaraus täältä

Kabinetti Galata

rauhaa ja yksityisyyttä

Kabinetti Galata on katutasolla sijaitseva rauhallinen tila, jossa on enemmän yksityisyyttä ruokasaliin nähden. Kabinetissa on oma ovi, jonka voi sulkea ruokailun ajaksi. Kabinetissa on pitkä pöytä, jonka äärelle mahtuu maksimissaan 11 henkeä kerrallaan. Tilassa on Genelecin äänentoistojärjestelmä ja tarvittaessa saatavilla myös mikrofoni.

Tee tavallinen pöytävaraus täältä

Scroll to Top