tilat

 Franzenin talon rakennutti kauppaneuvos Johan Franzén vuonna 1829. Talo rakennettiin vain seitsemän vuotta aiemmin Oulun palossa tuhoutuneen rakennuksen kellarimuurien päälle. Paikalla on sijainnut myös triviaalikoulu 1600-luvulla.” 

sali

Viihtyisä ruokatila

Ruokasali tarjoaa viihtyisän elämyksen. Ruokasalissa on useita pöytiä pienemmille seurueille, esim 2-5 henkilöä. Tarpeiden mukaan on mahdollisuus myös järjestää pöydät yli kymmenen hengen seurueelle. Isommat (10+) seurueet suositellaan varaamaan kellariin/alakertaan.

kellari

tunnelmaa koko seurueelle

Mahzen, Franzenin talon alakerrassa Ravintola Hagia Sofia tarjoaa tunnelmalliset tilat isommallekkin seurueelle. Kolme erillistä pöytää, 40 henkilöä kerralla. Pöytiä voi myös varata normaalisti 8-16 hengen seurueelle. Tilassa myös kaiuttimet, videotykki, valkokangas sekä mikrofoni tapahtumia varten. Voimme avata ravintolan myös 10+ hengen seuruetta varten vaikka se olisi poikkeuksellisesti suljettu. Kysy lisää myös kabinettimenusta jota ei ole listalla muuten!

Tee tavallinen pöytävaraus täältä

Kabinetti

rauhaa ja yksityisyyttä

Kabinetti Galata sijaitsee myös katutasolla. Se on rauhallinen tila vieraille, jossa on enemmän yksityisyyttä verrattuna ruokasaliin. Kabinetissa on oma ovi, joka voidaan sulkea ruokailun ajaksi. Kabinetissa on iso pöytä, jonka äärelle mahtuu 10 henkilöä. Kysy myös erikoistoiveiden kabinettimenu jota ei ole normaalisti saatavilla!

” Olemme pitäneet Franzenin talon rakennuksesta hyvää huolta. Turkkilaisen tunnelman siivittämänä Ravintola Hagia Sofia on sijainnut talossa vuodesta 2012 alkaen. 

Uusi ravintolan omistaja Jonna, on pyörittänyt ravintolatoimintaa vuodesta 2020 alkaen “Ravintola HS Oy” alaisena. Olemmekin kehittäneet toimintaamme palvellaksemme sinua entistä paremmin. 

Tervetuloa maistuvalle makumatkalle välimerelliseen ja aitoon turkkilaiseen keittiöön, historiallisessa talossa.”

Hyvää ruokahalua!
Afiyet olsun!

Vieritä ylös