tilat

 Franzenin talon rakennutti kauppaneuvos Johan Franzén vuonna 1829. Talo rakennettiin vain seitsemän vuotta aiemmin Oulun palossa tuhoutuneen rakennuksen kellarimuurien päälle. Paikalla on sijainnut myös triviaalikoulu 1600-luvulla.” 

sali

Viihtyisä ruokatila

Ruokasali tarjoaa viihtyisän elämyksen. Ruokasalissa on useita pöytiä pienemmille seurueille, esim 2-5 jatkuvasti. Tarpeiden mukaan on myös mahdollisuus yli kymmenen hengen seurueille. Isommat (10+) seurueet järjestetään pitkiin pöytiin tulojärjestyksessä.

kellari

tunnelmaa koko seurueelle

Kellarikabinetti Mahzen sijaitsee alkuperäisen kivimuurien huovissa Franzenin talon ala-kerrassa. miellyttävät tunnelmalliset tilat isommillekkin seurueille, tilaan mahtuu  yhteensä 40 henkeä. Pöytiä voi myös varata ala-kerrasta vähintään 8 hengen seurueille. Tilasta löytyy kaiuttimet, videotykki, valkokangas sekä mikrofoni tapahtumia sekä kokouksia varten. 

Tee tavallinen pöytävaraus täältä

Kabinetti

rauhaa ja yksityisyyttä

Kabinetti Galata sijaitsee myös katutasolla. Se on rauhallinen tila, jossa on enemmän yksityisyyttä ruokasaliin nähden. Kabinetissa on oma ovi, jonka voi sulkea ruokailun ajaksi. Kabinetissa on pitkä pöytä, jonka äärelle mahtuu 10 henkeä kerrallaan. 

” Olemme pitäneet Franzenin talon rakennuksesta hyvää huolta. Turkkilaisen tunnelman siivittämänä Ravintola Hagia Sofia on sijainnut talossa vuodesta 2012 alkaen. 

Uusi ravintolan omistaja Jonna, on pyörittänyt ravintolatoimintaa vuodesta 2020 alkaen “Ravintola HS Oy” alaisena. Olemmekin kehittäneet toimintaamme palvellaksemme sinua entistä paremmin. 

Tervetuloa maistuvalle makumatkalle välimerelliseen ja aitoon turkkilaiseen keittiöön, historiallisessa talossa.”

Hyvää ruokahalua!
Afiyet olsun!

Vieritä ylös