tilat

Tutustu Hagia Sofian tiloihin ja kabinetteihin

Ravintola Hagia Sofia sijaitsee historiallisessa Franzenin talossa

Kauppaneuvos Johan Franzén rakennutti Franzenin talon vuonna 1829. Talo rakennettiin vain seitsemän vuotta aiemmin Oulun palossa tuhoutuneen rakennuksen kellarimuurien päälle. Paikalla on sijainnut myös triviaalikoulu 1600-luvulla.

Tilamme sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten romanttisiin illallisiin, perhejuhliin, liikekokouksiin ja ystäväporukan tapaamisiin. Voit valita sopivan paikan seurueellenne eri tilojemme väliltä riippuen seurueesi koosta ja tilaisuutesi luonteesta. Ravintolaamme mahtuu noin 100 henkilöä, katutaso on noin 50 hengelle, katutason kabinettitila- Galata 11 hengelle ja kellarikabinettitila -Mahzen noin 45 hengelle. Voit tulla tutustumaan tiloihimme paikan päälle. Erityisen vaikuttava on kellarikerroksen tunnelma, jossa pääset tutustumaan alkuperäisiin kellarimuureihin. Tämä historiallinen ympäristö tarjoaa unohtumattoman tunnelman joka luo täydellisen taustan ikimuistoisille hetkille. Turkkilaisen tunnelman siivittämänä Ravintola Hagia Sofia on toiminut talossa vuodesta 2012 alkaen.  

Ryhmävaraukset; ravintola@hagiasofia.fi 

Tervetuloa maistuvalle makumatkalle välimerelliseen ja aitoon turkkilaiseen keittiöön, historiallisessa talossa!

Tilaa ryhmämenu

 Lue lisää yksityistilaisuuden järjestämisestä 

Suuremmille seurueille suosittelemme ryhmämenua ja yksityistilaisuuksille vaadimme aina yhtenäistä ryhmämenua.

Ruokasali

Viihtyisä ruokailuelämys

Hagia Sofian ruokasali tarjoaa viihtyisän elämyksen! Ruokasalissa on useita pöytiä pienemmille 1–8 hengen seurueille. Suuremmat (9+) seurueet järjestämme pitkiin pöytiin saapumis järjestyksessä. Suosittelemme pöytävarausta, mutta voit myös saapua meille ilman pöytävarausta.

Tilan varustelu; genelec- äänentoisto, kaksi mikrofonia, kaiutin; mahdollisuus kytkeä oma äänilähde äänentoistoon, langaton internet yhteys, baari ja saniteettitilat.

Katutason minimiostotakuu yksityistilaisuuksiin aukioloaikojen ulkopuolella maanantaista lauantaihin 500,00€ ja sunnuntaisin 750,00€. Summan täyttyessä tarjoilulla ei tilan osalta tule lisäkuluja. 

kellarikabinetti mahzen

tunnelmaa koko seurueelle

Kellarikabinettila -Mahzen sijaitsee alkuperäisten kivimuurien huovissa Franzenin talon ala-kerrassa. Miellyttävät tilat tarjoavat tunnelmaa isommillekin seurueille; tilaan mahtuu maksimissaan jopa 45 henkeä. Kellaritilasta voi varata myös pöytiä vähintään 15 hengen seurueille.

Tilan varustelu; genelec- äänentoistojärjestelmä, videotykki HDMI liitännällä; mahdollisuus kytkeä oma tietokone lähteeseen, valkokangas, mikrofoni, kaiutin; mahdollisuus kytkeä oma äänilähde äänentoistoon, langaton internet yhteys ja saniteetti tilat. 

Mahzen -kabinettitilan minimiostotakuu  aukioloaikojen ulkopuolella maanantaista lauantaihin 500,00€ ja sunnuntaisin 750,00€. Summan täyttyessä tarjoilulla ei tilan osalta tule lisäkuluja.

Kabinetti Galata

rauhaa ja yksityisyyttä

Kabinetti Galata on katutasossa sijaitseva rauhallinen tila, jossa on enemmän yksityisyyttä ruokasaliin nähden. Kabinetissa on oma ovi, jonka voi sulkea kokouksen tai ruokailun ajaksi. Kabinetissa on pitkä pöytä, jonka äärelle mahtuu 7-11 hengen ryhmiä.

Tilan varustelu; genelec- äänentoisto, TV HDMI liitännällä; mahdollisuus kytkeä oma tietokone lähteeseen, langaton internet yhteys ja mikrofoni.

Galata -kabinettitilan minimiostotakuu aukioloaikojen ulkopuolella maanantaista lauantaihin 500,00€ ja sunnuntaisin 750,00€. Summan täyttyessä tarjoilulla ei tilan osalta tule lisäkuluja.

Kabinetteihin tarjoillaan kolmen ruokalajin ryhmämenu, joka koostuu
alku,- pää,- ja jälkiruoasta. Tarjolla on liha,- kana,- kala,- ja kasvis vaihtoehdot pääruoalle. Mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot otetaan huomioon tarjouspyynnössä.
 

 

 1-12 hengen pöytävaraus täältä ja suuremmat yli 12 hengen ryhmävaraukset sekä yksityistilaisuudet sähköpostitse; ravintola@hagiasofia.fi

Scroll to Top